Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Accent Vloeren, jouw vloerspecialist

Accent Vloeren uit Grobbendonk (Antwerpen) is een gespecialiseerde firma in het plaatsen van gietvloeren, steentapijt en troffelvloeren. Ons team van vakmensen kent de kneepjes van het vak en zorgt steeds voor een plaatsing die tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Daarnaast staan wij onze klanten ook altijd bij met professionele raad en advies. Ben je dus op zoek naar de ideale vloer voor jouw woning, aarzel dan niet en kom zeker langs bij Accent Vloeren!

Vind de ideale vloer bij Accent Vloeren

Hoewel we er niet altijd bij stilstaan speelt de vloer een erg belangrijke rol bij het bepalen van de uitstraling van een interieur. Een vloer neemt immers altijd een grote oppervlakte in, waardoor hij ook meteen een bepaalde sfeer creëert. In je zoektocht naar de ideale vloer zijn er dan ook diverse zaken waarmee je rekening moet houden. Past hij bij je interieur, voldoet hij aan jouw persoonlijke wensen, is hij geschikt voor de ruimte in kwestie,... Accent Vloeren helpt je daarom graag bij het vinden van de perfecte vloer!

Een ruim assortiment aan moderne vloeren

Het uitgebreide assortiment van Accent Vloeren bevat voor ieder wat wils. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in steentapijt, troffelvloeren, PU gietvloeren en epoxyvloeren. Deze moderne vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties, en ook voor de afwerking heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Op die manier kunnen onze vloeren volledig gekozen worden volgens jouw wensen en volgens jouw specifieke project.

Welkom op de website van Accent Vloeren

Op onze website geven we alvast een klare kijk op de voordelen van onze vloeren. Bovendien kan je hier ook gratis documentatie aanvragen of vrijblijvend een afspraak maken. Indien je vragen hebt kan je eveneens contact opnemen. Wij staan altijd klaar om een antwoord te bieden op al je vragen over gietvloeren, steentapijt of troffelvloeren! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze toonzaal te Grobbendonk. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
vloeren accent vloeren gietvloeren vloer
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk accent vloeren vloeren vloer accent vloeren

accent vloeren vloer gietvloeren vloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be