• vloer soorten vloeren moderne vloeren gietvloeren vloeren steentapijt

Vind je droomvloer bij Accent Vloeren

Maak kennis met het uitgebreide vloerenaanbod van Accent Vloeren en vind de ideale vloer voor jouw woning. Dankzij de verschillende kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je in ons assortiment namelijk moderne vloeren voor elke smaak, elk interieur en elk budget. Als vloerspecialist zijn we voornamelijk gespecialiseerd in de plaatsing van gietvloeren, steentapijt en troffelvloeren. We nodigen je dan ook graag uit om deze vloeren met eigen ogen te komen ontdekken in onze toonzaal in Grobbendonk. Met onze jarenlange ervaring in de sector gidsen we je bij Accent Vloeren met professioneel advies door de verschillende soorten vloeren zodat je de perfecte vloer vindt voor bij je thuis!

  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Open op za: 09.00u tot 13.00u
Ma tot vr: op afspraak
Zo gesloten

Contacteer ons

Bezoek onze desktopversie