• steentapijt vloerbekleding ideale vloer vloeren vloer

Steentapijt als vloerbekleding

Een vloer die warm aanvoelt, geschikt is voor vloerverwarming, slipbestendig is en niet veel onderhoud vraagt: over welke ideale vloer hebben we het hier? Steentapijt! Dit type vloer wordt steeds vaker bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties geplaatst en wint vandaag de dag erg aan populariteit. Steentapijt is bovendien beschikbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties zodat je bijvoorbeeld een logo, figuur of initiaal in je vloer kan verwerken. Heb je ooit al zo’n gepersonaliseerde vloer in huis gehad die niet alleen perfect bij je interieur past, maar ook bij jouw persoonlijkheid? Vraag Accent Vloeren voor meer info over de mogelijkheden van steentapijt en rust er je slaapkamer, keuken, badkamer of trap mee uit.

  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Open op za: 09.00u tot 13.00u
Ma tot vr: op afspraak
Zo gesloten

Contacteer ons

Bezoek onze desktopversie