• gietvloeren soorten gietvloeren gietvloer plaatsen vloer gietvloer epoxyvloeren

Een strakke gietvloer in huis

Wil je graag een vloer met een strakke, egale uitstraling? Ga dan voor een gietvloer! Deze vloer is perfect te plaatsen bij zowel nieuwbouw als renovaties en geschikt voor elk type woning. De hardere epoxyvloeren zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor je garage of werkplaats, terwijl je de zachtere PU gietvloeren dan weer beter binnen in je woning laat plaatsen. Met beide soorten gietvloeren mag je je sowieso verwachten aan een sterke, slijtvaste en naadloze vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Dat zijn een pak voordelen! Kies daarom snel uit de waaier aan beschikbare kleuren en laat Accent Vloeren, als erkend en gecertificeerd plaatser, de gietvloer professioneel plaatsen bij je thuis. Zelf een gietvloer plaatsen is immers niet aan te raden aangezien dat een erg delicate zaak is. Vertrouw daarom op de expertise van Accent Vloeren uit Grobbendonk (Antwerpen)!

  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Open op za: 09.00u tot 13.00u
Ma tot vr: op afspraak
Zo gesloten

Contacteer ons

Bezoek onze desktopversie