• vloeren vloer soorten vloeren ideale vloer troffelvloer

Ontdek de sterke troffelvloer

Een troffelvloer bestaat uit heel erg fijne grindkorrels die voor een egale uitstraling zorgen. Wanneer je die eigenschap combineert met de naadloze uitvoering en onderhoudsvriendelijkheid, is de kans groot dat je jouw ideale vloer gevonden hebt… Op vlak van kleuren en afwerkingen is er trouwens ook heel wat mogelijk bij een troffelvloer. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende plinten om een rustig en smaakvol geheel te creëren in je woning. Is een sterke, slijtvaste troffelvloer de vloer die je zocht? Neem dan contact op met Accent Vloeren zodat je zo snel mogelijk van deze vloer in je keuken, garage, woonkamer of zelfs op je trap kan genieten. Je kan ook altijd terecht in onze toonzaal in Nijlen waar je naast de troffelvloer nog andere soorten vloeren kan ontdekken die Accent Vloeren plaatst. Kom langs en laat je inspireren.

  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Open op za: 09.00u tot 13.00u
Ma tot vr: op afspraak
Zo gesloten

Contacteer ons

Bezoek onze desktopversie