• vloeren ideale vloer industriŽle vloer gietvloeren vloer steentapijt

Kies de ideale vloer met Accent Vloeren

De ene wil graag een industriële vloer, de andere een gebruiksvriendelijke vloer. Iedereen heeft eigen voorkeuren en stelt andere eisen aan een vloer. Behalve jouw persoonlijke smaak, speelt bovendien de ruimte ook een grote rol in de zoektocht naar de ideale vloer. Zo primeert hygiëne bijvoorbeeld in de keuken, moet je rekening houden met vocht in je badkamer en is de vloer in de hal best slijtvast… Bij Accent Vloeren bieden we een ruime keuze aan moderne vloeren aan, waaronder steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren, waartussen je zonder twijfel je favoriete vloer vindt die uitstekend geschikt is voor de ruimte in kwestie. Laat je bij je keuze adviseren door een vakman als Accent Vloeren en kies samen met ons de ideale vloer(en) voor jouw woning!

  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Open op za: 09.00u tot 13.00u
Ma tot vr: op afspraak
Zo gesloten

Contacteer ons

Bezoek onze desktopversie