gietvloer doe-het-zelf gietvloer zelf gietvloer leggen gietvloer leggen

Een doe-het-zelf gietvloer, ja of nee?

Als doe-het-zelver kan je je helemaal uitleven wanneer er binnenshuis klusjes moeten gebeuren. Door zelf een aantal zaken onderhanden te nemen kan je immers vaak tijd en geld uitsparen. Dit geldt echter niet altijd, want bepaalde dingen laat je nu eenmaal beter over aan een ervaren vakman. Ben jij bijvoorbeeld een fervent doe-het-zelver en zou je graag zelf je gietvloer leggen? Denk dan twee keer na alvorens hieraan te beginnen...

Waarom je beter niet kiest voor een doe-het-zelf gietvloer

Op het eerste zicht lijkt een doe-het-zelf gietvloer misschien interessant, omdat je hiermee wat geld kan uitsparen. Laat je echter niet misleiden: de plaatsing van een gietvloer is heel delicaat en de minste fouten kunnen je achteraf net heel wat geld kosten. Bovendien is een gietvloer niet goedkoop en zou het dus jammer zijn moest hij slecht geplaatst worden. Beter is dan ook om het plaatsen van je gietvloer over te laten aan een vakman. Zo ben je er zeker van dat je in een mum van tijd kan genieten van een prachtige, egale gietvloer!

Op het eerste zicht lijkt een doe-het-zelf gietvloer misschien interessant, omdat je hiermee wat geld kan uitsparen.

Laat je gietvloer plaatsen door een professional

Bij Accent Vloeren hebben we een jarenlange ervaring wat betreft het plaatsen van gietvloeren. Je kan de plaatsing van je gietvloer dan ook met een gerust hart overlaten aan onze vakmannen! Een Accent gietvloer kan op diverse ondergronden worden aangebracht, gaande van chape en tegels tot zelfs houten vloeren. Bovendien werken wij steeds heel nauwkeurig en met oog voor details, zodat onze gietvloeren er stuk voor stuk prachtig uitzien. Meer weten over onze gietvloeren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Een gietvloer kan een echte meerwaarde betekenen voor je interieur en voor je wooncomfort, op voorwaarde dat hij feilloos geplaatst wordt.

Vertrouw op Accent Vloeren voor een prachtige gietvloer

Een gietvloer kan een echte meerwaarde betekenen voor je interieur en voor je wooncomfort, op voorwaarde dat hij feilloos geplaatst wordt. Een doe-het-zelf gietvloer raden we dan ook ten zeerste af. De minste fouten kunnen er immers voor zorgen dat je gietvloer gerimpeld lijkt, dat er gaatjes in verschijnen, kortom: dat je gietvloer er niet uitziet zoals het hoort. Neem daarom het zekere voor het onzekere en vertrouw op Accent Vloeren uit Grobbendonk. Wij kunnen je namelijk altijd bijstaan met professionele raad, maar vooral ook met daad!

gietvloer doe-het-zelf gietvloer zelf gietvloer leggen gietvloer leggen vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142