vloer vloer kiezen Accent Vloeren moderne vloeren

De ideale vloer kiezen

Het kiezen van de ideale vloer is geen makkelijke opdracht. Iedereen stelt immers andere eisen aan een vloer en ook de ruimte in kwestie bepaalt wat nu juist de "ideale" vloerbekleding is. Een keukenvloer moet bijvoorbeeld beter bestand zijn tegen vuil en vlekken dan een slaapkamervloer, terwijl de vloer in een hal dan weer slijtvast moet zijn aangezien er veel op gelopen wordt. Ga dus niet over één nacht ijs bij het kiezen van de ideale vloer, maar laat je eerst goed adviseren door een vakman als Accent Vloeren.

De ideale vloer, die verschilt overal

In hedendaagse interieurs kan je een heleboel verschillende vloerstijlen vinden. Klassieke vloeren, moderne vloeren, industriële vloeren, en zelfs combinaties onderling: alles is mogelijk! Wat betreft de functionaliteit van de vloer zijn er echter wel een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. De ideale garagevloer moet bijvoorbeeld sterk genoeg zijn om een auto te kunnen dragen, en tegelijk moet hij ook bestand zijn tegen olie en andere stoffen die uit een wagen kunnen lekken. Keukenvloeren op hun beurt moeten dan weer hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn. We hoeven er dus geen tekeningetje bij te maken: de ideale vloer, die verschilt overal!

 

Je ideale vloer gecombineerd met vloerverwarming

Bij Accent Vloeren uit Grobbendonk (Antwerpen) vind je sowieso jouw ideale vloer. Je hebt namelijk een ruime keuze uit moderne vloeren, met name steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren. Al deze vloeren kunnen eveneens gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij bestaande woningen waar al vloerverwarming aanwezig is. Wil jij je ideale vloer dus graag combineren met vloerverwarming, vraag dan zeker naar de mogelijkheden bij Accent Vloeren!

Bij Accent Vloeren uit Grobbendonk (Antwerpen) vind je sowieso jouw ideale vloer.

Samen met de klant kiezen wij de ideale vloer

Garagevloeren, keukenvloeren, industriële vloeren,... Accent Vloeren biedt een groot assortiment moderne vloeren die in elke woning passen. Weet je niet goed waar te beginnen, dan kan je uiteraard altijd bij ons terecht voor professioneel advies of tips op maat van jouw project. Je kan ons steeds vrijblijvend bereiken op 014/50.66.77 of 0496/23.91.06, en ook in onze toonzaal ben je van harte welkom. Hier kan je onze vloeren bekijken en kunnen we samen de ideale vloer kiezen!

vloer vloer kiezen Accent Vloeren moderne vloeren industriële vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142