Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

De ideale vloer kiezen

Het kiezen van de ideale vloer is geen makkelijke opdracht. Iedereen stelt immers andere eisen aan een vloer en ook de ruimte in kwestie bepaalt wat nu juist de "ideale" vloerbekleding is. Een keukenvloer moet bijvoorbeeld beter bestand zijn tegen vuil en vlekken dan een slaapkamervloer, terwijl de vloer in een hal dan weer slijtvast moet zijn aangezien er veel op gelopen wordt. Ga dus niet over één nacht ijs bij het kiezen van de ideale vloer, maar laat je eerst goed adviseren door een vakman als Accent Vloeren.

De ideale vloer, die verschilt overal

In hedendaagse interieurs kan je een heleboel verschillende vloerstijlen vinden. Klassieke vloeren, moderne vloeren, industriële vloeren, en zelfs combinaties onderling: alles is mogelijk! Wat betreft de functionaliteit van de vloer zijn er echter wel een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. De ideale garagevloer moet bijvoorbeeld sterk genoeg zijn om een auto te kunnen dragen, en tegelijk moet hij ook bestand zijn tegen olie en andere stoffen die uit een wagen kunnen lekken. Keukenvloeren op hun beurt moeten dan weer hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn. We hoeven er dus geen tekeningetje bij te maken: de ideale vloer, die verschilt overal!

Je ideale vloer gecombineerd met vloerverwarming

Bij Accent Vloeren uit Grobbendonk (Antwerpen) vind je sowieso jouw ideale vloer. Je hebt namelijk een ruime keuze uit moderne vloeren, met name steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren. Al deze vloeren kunnen eveneens gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij bestaande woningen waar al vloerverwarming aanwezig is. Wil jij je ideale vloer dus graag combineren met vloerverwarming, vraag dan zeker naar de mogelijkheden bij Accent Vloeren!

Samen met de klant kiezen wij de ideale vloer

Garagevloeren, keukenvloeren, industriële vloeren,... Accent Vloeren biedt een groot assortiment moderne vloeren die in elke woning passen. Weet je niet goed waar te beginnen, dan kan je uiteraard altijd bij ons terecht voor professioneel advies of tips op maat van jouw project. Je kan ons steeds vrijblijvend bereiken op 014/50.66.77 of 0496/23.91.06, en ook in onze toonzaal ben je van harte welkom. Hier kan je onze vloeren bekijken en kunnen we samen de ideale vloer kiezen!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
vloer vloer kiezen moderne vloeren Accent Vloeren
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk vloer kiezen vloer Accent Vloeren vloer kiezen

vloer kiezen Accent Vloeren moderne vloeren vloerContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be