steeptapijt kleuren steentapijt vloer steentapijt kleuren

Steentapijt in een waaier aan kleuren

Een steentapijt is een echte meerwaarde voor je interieur. Het past immers in de meest uiteenlopende interieurstijlen, geeft een warme aanblik en voelt ook gewoon lekker warm aan. Bovendien is een steentapijt verkrijgbaar in een waaier aan verschillende kleuren, wat de veelzijdigheid van deze vloerbedekking nog maar eens in de verf zet. Ben je de vloer in je huis dus beu gezien of ben je nog op zoek naar de ideale vloerbedekking voor je nieuwe woonst? Ga dan zeker langs bij Accent Vloeren in Grobbendonk en ontdek het enorme aanbod aan kleuren voor je toekomstige steentapijt!

 

Verschillende kleuren voor jouw ideale steentapijt

Een steentapijt is dus verkrijgbaar in een enorm ruim gamma aan kleuren, zodat je zelf kan beslissen hoe je toekomstige vloer er zal uitzien. De meest populaire kleuren zijn bijvoorbeeld antraciet, grijs en beige. Wil je graag meer weten over de diverse keuzemogelijkheden of zou je graag kleuradvies krijgen van een professional, neem dan zeker contact op met Accent Vloeren!

 

Creatief met de kleuren van je steentapijt

Wanneer je kiest voor een steentapijt, betekent dit niet dat je vloer slechts uit één enkele kleur kan bestaan. Integendeel: met de kleuren van een steentapijt kan je net heel creatief aan de slag gaan. Zo heb je de mogelijkheid om kleuren te combineren, wat betekent dat het verwerken van logo's, borderranden, figuren en initialen in je steentapijt geen enkel probleem is. Wil je dus een unieke en persoonlijke vloer creëren, dan kan een steentapijt perfect aan deze wensen beantwoorden.

 

Ontdek het gamma kleuren voor steentapijt bij Accent Vloeren

Ben je benieuwd naar de verschillende kleuren waarin een steentapijt verkrijgbaar is? Breng dan zeker een bezoekje aan Accent Vloeren in de provincie Antwerpen! Zij bieden namelijk een enorm uitgebreid assortiment aan kleuren, zodat je helemaal zelf je ideale steentapijt kan samenstellen. In een donkere of een lichte kleur, één groot kleurvak of allerlei kleuren gecombineerd, zelfs met een logo of initialen erin... Met een steentapijt van Accent Vloeren kan je alle kanten op!

steeptapijt kleuren steentapijt vloer steentapijt kleuren vloerbedekking
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142