Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Keukenvloeren bij Accent Vloeren

Keukenvloeren vind je in diverse soorten en kleuren, maar het vinden van de ideale vloer voor je keuken is niet altijd een makkelijke klus. De keukenvloer is immers een van de meest veeleisende vloeren van alle leefruimtes en moet bestand zijn tegen een druk beloop en etensresten die al wel eens gemorst kunnen worden. Kan jij daarom nog wat hulp gebruiken bij je zoektocht, kom dan zeker langs bij Accent Vloeren in Grobbendonk. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment keukenvloeren en staan je graag bij met professioneel advies. In wat volgt vertellen we je alvast wat meer over onze keukenvloeren.

De kenmerken van onze keukenvloeren

De keuken is een plek waar iedereen graag vertoeft. Om een lekkere maaltijd te koken, gezellig samen te eten, en ga zo maar voort: er is altijd wel iets te doen. Dit betekent echter ook dat er op keukenvloeren veel meer gelopen wordt dan op bijvoorbeeld de vloer van een slaapkamer. Bovendien is het onvermijdelijk dat er af en toe eens iets op de grond belandt, zeker met kinderen in de buurt. Een belangrijk punt bij keukenvloeren is dan ook dat ze makkelijk te onderhouden moeten zijn. Kom daarom zeker eens langs in de showroom van Accent Vloeren: onze hoogwaardige keukenvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zien er ook nog eens mooi uit!

Verschillende soorten keukenvloeren

Accent Vloeren biedt verschillende naadloze keukenvloeren. Zo kunnen steentapijt en troffelvloeren gebruikt worden in de keuken, op voorwaarde dat deze voldoende gedicht worden. Zo'n dichting is onmisbaar bij keukenvloeren aangezien ze ervoor zorgt dat vuil en vocht niet in de poriën van de vloer terechtkomen. Daarnaast zijn ook onze gietvloeren geschikt voor de keuken. Deze zijn eveneens naadloos, waardoor je dus nooit meer zal moeten schrobben op vuile voegen. Bovendien is een gietvloer ongevoelig voor vlekken: ideaal dus als keukenvloer!

Keukenvloeren van de hoogste kwaliteit

Keukenvloeren moeten aan heel wat eisen voldoen. Zo moeten ze makkelijk te onderhouden zijn, hygiënisch, bestand tegen vlekken,... Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan kan je altijd rekenen op Accent Vloeren uit Antwerpen. Kom dus zeker langs in onze toonzaal te Grobbendonk en maak kennis met onze keukenvloeren. Bovendien staat ons team hier altijd voor je klaar, om een antwoord te geven op al je vragen. Voor keukenvloeren met je bij Accent Vloeren zijn!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
keukenvloeren keukenvloer Accent vloeren vloeren
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk keukenvloer keukenvloeren vloeren keukenvloer

keukenvloer vloeren Accent vloeren keukenvloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be