steentapijt vloeren Accent Vloeren vloer

Het warme karakter van steentapijt

Gedurende lange tijd was steentapijt een typische vloerbekleding voor kantoren en winkels. Stilletjesaan ging men de voordelen van steentapijt echter steeds meer waarderen, en vandaag de dag vind je een grindvloer eveneens vaak terug in gewone woningen. Bij Accent Vloeren in Grobbendonk vind je dan ook steentapijt dat geschikt is voor tal van verschillende toepassingen. In de slaapkamer, de woonkamer, de keuken, de badkamer... Ons steentapijt past overal!

 

Wat is een steentapijt?

Het basisbestanddeel van steentapijt zijn door de natuur gladgepolijste rivierkorrels, die zorgvuldig op korrelgrootte gezeefd worden. Deze steentjes worden vervolgens gemengd met epoxyhars zodat het geheel een stevige massa wordt. De grindkorrels kunnen trouwens in diverse kleurtjes geverfd worden; je kan een steentapijt dus helemaal aanpassen aan je interieur. Bovendien is het perfect mogelijk om kleuren te combineren of om figuren in het steentapijt te verwerken. Bij Accent Vloeren geven we je hier graag meer info over!

 

Steentapijt past werkelijk overal

Steentapijt van Accent Vloeren kan overal in een woning geplaatst worden, maar de afwerking kan wel verschillen. Zo plaatsen we in gewone leefruimtes steentapijt met een open structuur. Hier zijn de poriën van de vloer open zodat zij het stof vasthouden en het dus niet kan opdwarrelen. In vochtige ruimtes daarentegen gebruiken we steentapijt met een gesloten structuur. Dit heeft dezelfde voordelen als een steentapijt met open structuur, maar biedt extra bescherming tegen vocht. Zo kan je bijvoorbeeld ook in de douche genieten van een prachtig steentapijt.

 

Het ideale steentapijt voor jouw project

Steentapijt wordt steeds vaker toegepast in woningen, en dat is helemaal niet zo verwonderlijk. Een steentapijt van Accent Vloeren voelt immers altijd lekker warm aan, heeft een gezellige uitstraling en is zeer onderhoudsvriendelijk. Droom jij dus van een naadloze vloer die makkelijk te onderhouden is? Of is je trap aan vernieuwing toe en wil je deze bekleden met steentapijt? Aarzel dan niet en neem contact op met Accent Vloeren uit provincie Antwerpen. Samen gaan we op zoek naar het ideale steentapijt voor jouw project!

steentapijt vloeren Accent Vloeren vloer vloerbekleding
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142