epoxyvloeren epoxyvloeren Antwerpen prijzen epoxyvloeren vloeren

Ontdek meer over epoxyvloeren

De gietvloeren van Accent Vloeren zijn een strakke, naadloze vloerafwerking op basis van epoxyhars of polyurethaan. Over polyurethaan (oftewel PU vloeren) vind je meer informatie op deze pagina, en in wat volgt vertellen we je graag wat meer over epoxyvloeren. Zo werd deze gietvloer aanvankelijk vooral gebruikt in industriële gebouwen, maar vond hij mettertijd ook zijn weg naar residentiële woningen.

Typische kenmerken van epoxyvloeren

Om te beginnen zijn epoxyvloeren zeer goed bestand tegen bijtende stoffen zoals organische zuren, oliën, detergenten en ontsmettingsmiddelen. Dankzij deze eigenschappen zijn ze dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de voedings- en drankenindustrie. Bovendien zijn epoxyvloeren harder dan beton en zijn ze ook erg sterk, wat hen ideaal maakt voor ruimtes die zware belastingen moeten kunnen dragen (zoals garages of magazijnen). Een enorm sterke vloer die er ook nog eens mooi uitziet: de epoxyvloeren van Accent Vloeren hebben het allemaal!

 

Epoxyvloeren bij je thuis

Epoxyvloeren werden aanvankelijk vooral gebruikt in industriële gebouwen, maar ook in woonhuizen kan je deze gietvloer terugvinden. Toch zijn epoxyvloeren niet helemaal geschikt voor residentiële woningen. Door hun hardheid is de kans op barsten immers reëel, en ook krassen zijn redelijk snel zichtbaar op deze gietvloeren. Door hun resistentie tegen bijtende stoffen kan je expoxyvloeren wel perfect gebruiken in bijvoorbeeld je garage of werkplaats, maar voor andere ruimtes kies je beter een PU vloer. Deze zorgt eveneens voor die naadloze, moderne look.

De gietvloeren van Accent Vloeren zijn een strakke, naadloze vloerafwerking op basis van epoxyhars of polyurethaan.

Op zoek naar epoxyvloeren in Antwerpen?

Bij Accent Vloeren in Grobbendonk (provincie Antwerpen) vind je de juiste vloer voor elk project. Onze epoxyvloeren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele kleuren en kleurencombinaties, en tevens met verschillende afwerkingen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van onze epoxyvloeren? Of zou je graag informatie ontvangen over de prijzen van epoxyvloeren? Neem dan zeker contact op met ons via e-mail of telefoon!

epoxyvloeren epoxyvloeren Antwerpen prijzen epoxyvloeren vloeren Accent Vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142