Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Ontdek meer over epoxyvloeren

De gietvloeren van Accent Vloeren zijn een strakke, naadloze vloerafwerking op basis van epoxyhars of polyurethaan. Over polyurethaan (oftewel PU vloeren) vind je meer informatie op deze pagina, en in wat volgt vertellen we je graag wat meer over epoxyvloeren. Zo werd deze gietvloer aanvankelijk vooral gebruikt in industriële gebouwen, maar vond hij mettertijd ook zijn weg naar residentiële woningen.

Typische kenmerken van epoxyvloeren

Om te beginnen zijn epoxyvloeren zeer goed bestand tegen bijtende stoffen zoals organische zuren, oliën, detergenten en ontsmettingsmiddelen. Dankzij deze eigenschappen zijn ze dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de voedings- en drankenindustrie. Bovendien zijn epoxyvloeren harder dan beton en zijn ze ook erg sterk, wat hen ideaal maakt voor ruimtes die zware belastingen moeten kunnen dragen (zoals garages of magazijnen). Een enorm sterke vloer die er ook nog eens mooi uitziet: de epoxyvloeren van Accent Vloeren hebben het allemaal!

Epoxyvloeren bij je thuis

Epoxyvloeren werden aanvankelijk vooral gebruikt in industriële gebouwen, maar ook in woonhuizen kan je deze gietvloer terugvinden. Toch zijn epoxyvloeren niet helemaal geschikt voor residentiële woningen. Door hun hardheid is de kans op barsten immers reëel, en ook krassen zijn redelijk snel zichtbaar op deze gietvloeren. Door hun resistentie tegen bijtende stoffen kan je expoxyvloeren wel perfect gebruiken in bijvoorbeeld je garage of werkplaats, maar voor andere ruimtes kies je beter een PU vloer. Deze zorgt eveneens voor die naadloze, moderne look.

Op zoek naar epoxyvloeren in Antwerpen?

Bij Accent Vloeren in Grobbendonk (provincie Antwerpen) vind je de juiste vloer voor elk project. Onze epoxyvloeren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele kleuren en kleurencombinaties, en tevens met verschillende afwerkingen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van onze epoxyvloeren? Of zou je graag informatie ontvangen over de prijzen van epoxyvloeren? Neem dan zeker contact op met ons via e-mail of telefoon!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
epoxyvloeren epoxyvloeren Antwerpen vloeren prijzen epoxyvloeren
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk epoxyvloeren Antwerpen epoxyvloeren prijzen epoxyvloeren epoxyvloeren Antwerpen

epoxyvloeren Antwerpen prijzen epoxyvloeren vloeren epoxyvloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be