Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Steentapijt op de trap

Steentapijt in de badkamer, in de keuken, in de woonkamer, of zelfs in het toilet: elke ruimte in je woning kan worden uitgerust met een prachtige grindvloer. Bovendien is het ook perfect mogelijk om zelfs de trap te bekleden met steentapijt. Accent Vloeren uit Grobbendonk kan immers zonder problemen steentapijt aanbrengen op nieuwe of bestaande trappen.

Bekleed je volledige trap met steentapijt

Bijna elk type trap kan volledig bekleed worden met steentapijt, zowel dus de horizontale als de verticale vlakken. Steentapijt bestaat immers uit een massa van hars met daarin miljoenen steentjes, die perfect op een trap gesmeerd kan worden. Wat betreft de afwerking van een trap met steentapijt kan je, net als voor vloeren, kiezen voor een open of gesloten structuur. Aarzel niet om ons meer informatie te vragen omtrent de mogelijkheden voor jouw trap!

Voordelen van een trap met steentapijt

Steentapijt kan makkelijk op maat geplaatst worden. Het aanbrengen van steentapijt op een trap kan dan ook relatief snel gebeuren. Van oud en versleten naar modern en luxueus: met steentapijt zal je trap in een mum van tijd een heuse transformatie ondergaan! Steentapijt is bovendien een originele en duurzame bekleding voor elke trap, is verkrijgbaar in diverse kleuren, en is slipbestendig. Alles wat een goede trap moet hebben dus!

Steentapijt: een naadloze afwerking voor elke trap

Is je oude trap dringend aan vernieuwing toe, of wil je hem gewoon eens in een nieuw jasje stoppen? Dan vormt steentapijt van Accent Vloeren (provincie Antwerpen) de perfecte oplossing. Ons steentapijt kan namelijk snel en makkelijk geplaatst worden en geeft je trap in een handomdraai een totaal andere aanblik. Wil je graag meer weten over deze naadloze, warm ogende afwerking voor je trap? Neem dan snel contact op met Accent Vloeren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van steentapijt!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
steentapijt trap steentapijt trap trap steentapijt
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk trap steentapijt trap steentapijt trap

trap trap steentapijt steentapijt trap steentapijtContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be