Logo Accent vloeren

Jouw naadloze vloer,
naadloos gelegd

Een strakke, onderhoudsvriendelijke vloer die toch warm en gezellig aanvoelt. Logisch dat naadloze vloeren zo populair zijn. Al vergt de plaatsing van een gietvloer, troffelvloer of steentapijt wel het nodige vakmanschap. Reken daarvoor op de twintig jaar expertise van Accent Vloeren. Onze vakmannen zorgen voor een naadloze vloer, gegoten op jouw maat.
Arrow orange
Welke vloer zit
jou als gegoten?
Onze naadloze vloeren hebben elk hun specifieke kenmerken en look-and-feel. Breng daarom een bezoek aan onze toonzaal. Laat je er verrassen door de verschillende structuren. En door de waaier aan kleuren.

Maak eerst een afspraak, dan maken wij tijd voor je vrij. Tel alvast het aantal vierkante meter uit waarop je nieuwe vloer moet komen. Of breng een plan van je huis of ruimte(s) mee. Laat ons ook weten wat de bestaande ondervloer is, zoals chape, keramische tegels of multiplex. Deze info gebruiken we om jou het juiste advies te geven.

Twijfel je nog tussen de kleur of soorten vloer? Neem dan enkele stalen mee naar huis. Daar zie je meteen welke vloer en kleur er perfect tot hun recht komen.

Of we springen gewoon even bij je binnen. We doen de nodige opmetingen, bekijken de ondervloer en overlopen de mogelijkheden.
vloeren accent vloeren vloer gietvloeren steentapijt
Arrow orange
Van offerte tot
werk inplannen
Is de ondergrond stevig? Of is het een hobbelige vloer met losse tegels? Wil je een vloer in de badkamer of de garage? In een grijze tint of met een kleurtje? Omdat elke ruimte en wens anders is, maken wij een offerte op jouw maat .

Je ontvangt de offerte per e-mail. Zo kun je deze rustig bekijken. Ben je akkoord? Dan komen we ter plaatse om alles grondig op te meten. We bekijken wat je eventueel nog in orde moet brengen voordat we de vloeren kunnen gieten. Bijvoorbeeld chape (laten) plaatsen. Ten slotte prikken we een datum voor de aanvang van de werken.
Arrow orange
Gieten maar
Op de dag van afspraak staan onze vakmannen klaar om je vloer(en) te gieten. Hoelang ze bezig zijn? Dat hangt af van de ondergrond én je gekozen vloer.

Een steentapijt ligt er op ongeveer 3 dagen. Een giet- of troffelvloer neemt 5 dagen in beslag. Want elke laag moet goed drogen voordat we de volgende laag gieten. Als de vloer helemaal ligt, mag je er 24 uur later al op lopen. En dan kun je volop genieten van jouw prachtige naadloze vloer.
Heb je een vraag of wil je onze toonzaal bezoeken?

Laat het ons zeker weten. we helpen je graag verder.

Neem contact op
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142