garagevloeren garagevloer vloeren vloer

Mooie en praktische garagevloeren

Niet enkel in de leefruimtes, maar ook in de garage is de juiste vloer erg belangrijk. Garagevloeren krijgen immers heel wat te verduren; denk bijvoorbeeld maar aan een auto die olie lekt of aan je wagen die 's winters in de garage staat te druppen van de sneeuw en het strooizout. Een van de belangrijkste eisen is dan ook dat een garagevloer bestand is tegen oliën en bijtende stoffen. Bovendien wil het oog ook wat: garagevloeren moeten dus niet enkel tegen een stootje kunnen, maar liefst ook mooi ogen. Lees snel verder en ontdek de garagevloeren van Accent Vloeren!

 

Garagevloeren met epoxy

De epoxyvloeren van Accent Vloeren zijn ideaal voor ruimtes waar chemische en mechanische invloeden te verwachten zijn. Deze gietvloeren zijn immers heel sterk en uiterst bestand tegen chemische stoffen zoals zuren en oliën. Daarnaast kunnen ook epoxy coatings perfect dienst doen als garagevloeren. Deze coatings kunnen makkelijk aangebracht worden op o.a. tegels en chape, waar ze een beschermende laag vormen. Door hun naadloze karakter zullen deze garagevloeren bovendien erg makkelijk te onderhouden zijn, wat zeker een must is in de garage.

 

Troffelvloeren als garagevloeren

Naast epoxyvloeren en –coatings zijn ook onze troffelvloeren zeer geschikt als garagevloeren. Dit type vloer wordt immers vaak toegepast in ruimtes waar een grote belasting gedragen dient te worden, zoals bijvoorbeeld een auto. Bovendien is een troffelvloer eveneens resistent tegen chemicaliën en oplosmiddelen en is hij stoot- en slijtvast. Ben je dus op zoek naar de perfecte vloer voor je garage, kom dan zeker langs bij Accent Vloeren! Wij hebben immers een ruim aanbod aan garagevloeren dat voor ieder wat wils biedt.

 

De ideale garagevloeren in Antwerpen

Ben je op zoek naar een garagevloer die zowel mooi oogt als sterk is, dan ben je bij Accent Vloeren (Grobbendonk) aan het juiste adres. Wij hebben immers een ruim aanbod aan garagevloeren, bestaande uit epoxyvloeren, epoxy coatings en troffelvloeren. Deze garagevloeren zijn tevens verkrijgbaar in allerlei diverse kleuren zodat je ook in de garage een vloer kan kiezen die aan al je wensen voldoet. Bovendien schenken wij ook de nodige aandacht aan de juiste afwatering bij het plaatsen van onze garagevloeren. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Aarzel dan niet en neem zeker contact op via 014/50 66 77 of info@accentvloeren.be!

garagevloeren garagevloer vloeren vloer troffelvloer
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142