troffelvloer troffelvloeren wat is een troffelvloer vloeren

Een oersterke troffelvloer

Bij Accent Vloeren in Grobbendonk (Antwerpen) vind je een enorm ruim aanbod aan prachtige moderne vloeren. Naast gietvloeren en steentapijt kan je bij ons bijvoorbeeld eveneens terecht voor een troffelvloer. Deze oersterke vloer kan je volledig aanpassen aan jouw interieur en garandeert je jarenlang plezier. Keukens, garages, woonkamers,... Met een troffelvloer van Accent Vloeren krijgen ze allemaal een eigentijdse uitstraling!

Wat is een troffelvloer?

Net zoals steentapijt is de troffelvloer een naadloos vloersysteem dat bestaat uit een mengeling van hars en vermalen grind. Het enige verschil ligt in de grootte van de grindkorrels: voor een troffelvloer worden namelijk heel erg fijne korreltjes gebruikt. Zo ontstaat er een vloer met fijne poriën die egaler oogt dan een steentapijt. Om het onderhoud van de troffelvloer zo makkelijk mogelijk te maken, kiezen we er bij Accent Vloeren trouwens steeds voor om de vloer twee maal te dichten.

 

De voordelen van een troffelvloer

Wie kiest voor een troffelvloer, kiest voor een enorm sterke vloer. Oorspronkelijk zijn troffelvloeren namelijk bedoeld om aan zeer hoge belastingen te weerstaan, bijvoorbeeld in fabrieksruimten of in de gangen van openbare gebouwen. Uiteraard kan je een troffelvloer ook perfect bij je thuis gebruiken. De Accent troffelvloer is immers verkrijgbaar in een waaier van kleuren en kleurencombinaties, en tevens ook verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voorts vraagt een troffelvloer zeer weinig onderhoud, is hij antislip, en biedt hij een optimale slijtvastheid.

Net zoals steentapijt is de troffelvloer een naadloos vloersysteem dat bestaat uit een mengeling van hars en vermalen grind.

Jouw specialist voor de perfecte troffelvloer

Een troffelvloer van Accent Vloeren kan op diverse ondergronden worden aangebracht, gaande van chape en tegels tot zelfs een houten ondervloer. Bovendien kunnen wij deze afwerken met bijpassende plinten, zodat de vloer en de plint hetzelfde uitzicht hebben. Ten slotte kan een troffelvloer ook perfect worden toegepast op trappen. Wil je hier graag meer over weten of zoek je info omtrent de prijzen van een troffelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal te Grobbendonk!

troffelvloer troffelvloeren wat is een troffelvloer vloeren vloer
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142