gietvloeren vloeren Accent Vloeren gietvloeren nadelen

De voor- en nadelen van gietvloeren

Bij Accent Vloeren in Grobbendonk (Antwerpen) vind je een ruim aanbod aan gietvloeren. Voor elk project kunnen wij je dan ook de gepaste gietvloer bieden! Net zoals elk type vloer hebben deze gietvloeren echter ook hun specifieke voor- en nadelen. Lees dus zeker deze tekst even door en ontdek de voor- en nadelen van Accent gietvloeren.

De nadelen van gietvloeren...

Fervente doe-het-zelvers zullen dit niet graag horen, maar gietvloeren zijn niet echt geschikt om zelf te plaatsen. Bovendien zijn gietvloeren niet goedkoop en zou het dus erg jammer zijn moest je gietvloer slecht geplaatst worden. Het plaatsen van gietvloeren laat je dan ook best over aan iemand met kennis van zaken. Een ander nadeel van gietvloeren betreft de gevoeligheid voor krassen. Om dit nadeel tegemoet te komen gaat Accent Vloeren zijn gietvloeren steeds mat afwerken. Op een matte gietvloer zullen krassen en andere foutjes immers veel minder snel zichtbaar zijn dan op een glanzende vloer.

Fervente doe-het-zelvers zullen dit niet graag horen, maar gietvloeren zijn niet echt geschikt om zelf te plaatsen.

...en de voordelen van gietvloeren

Om te beginnen zijn gietvloeren erg aangenaam om op te lopen en kan je ze ook perfect combineren met vloerverwarming. Een heuse meerwaarde dus voor je wooncomfort! Voorts zijn gietvloeren soepel en geven ze lichtjes mee. Valpartijen worden hierdoor enigszins gebroken, wat zeker een voordeel is voor oudere mensen of voor gezinnen met kleine kinderen. Door hun naadloze karakter zijn gietvloeren daarenboven erg makkelijk om te onderhouden. In tegenstelling tot een tegelvloer hoef je immers niet alle voegjes een voor een te schrobben. Zeker in de keuken is een gietvloer dan ook een makkelijke én hygiënische keuze! Ten slotte zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in allerlei verschillende RAL-kleuren zodat ze in elk interieur passen.

Zoals je kan zien hebben ook onze gietvloeren zo hun voor- en nadelen.

Een antwoord op al je vragen omtrent gietvloeren

Zoals je kan zien hebben ook onze gietvloeren zo hun voor- en nadelen. Wil je hier graag meer informatie over, of twijfel je of een gietvloer de juiste keuze is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met Accent Vloeren. Indien gewenst kan je ook steeds langskomen in onze toonzaal te Grobbendonk. Ons team staat hier altijd voor je klaar en geeft graag een antwoord op je vragen omtrent gietvloeren!

gietvloeren vloeren Accent Vloeren gietvloeren nadelen vloer
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142