steentapijt onderhoud steentapijt steentapijt onderhoud steentapijt reinigen

Het onderhoud van een steentapijt

Ons dagelijks leven wordt alsmaar drukker. De weinige vrije tijd die er nog overschiet spenderen we dan ook liefst aan leuke dingen; iets waar het dagelijks schrobben van de vloer niet meteen deel van uitmaakt. Ben je daarom op zoek naar een mooie vloer die weinig onderhoud vraagt, dan zit je goed met een steentapijt van Accent Vloeren uit Grobbendonk.

 

Onderhoud van steentapijt met open of gesloten structuur

Een steentapijt van Accent Vloeren vraagt erg weinig onderhoud. Wel zijn er enkele verschillen tussen een steentapijt met open structuur en eentje met een gesloten afwerking. Bij een open structuur verdwijnen stof en vuiltjes namelijk tussen de poriën van het steentapijt, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Om dit steentapijt schoon te maken volstaat het om eens per week met de stofzuiger rond te gaan. Een steentapijt met gesloten structuur kan je dan weer proper houden door wekelijks te dweilen. Dat is meestal voldoende om elke dag te genieten van een schone vloer. Omdat de poriën van dit type grindvloer gedicht werden, wordt steentapijt met gesloten structuur trouwens vooral aangeraden voor keukens en badkamers.

 

Last van hardnekkig vuil of vlekken op je steentapijt?

Heb je iets gemorst op je steentapijt en heeft dit vlekken gemaakt? Geen probleem: met een borstel en wat warm water kan je dit normaal gezien makkelijk oplossen. Blijven de vlekken toch zichtbaar, dan zijn er ook speciale producten om steentapijt te reinigen. Vraag in dit geval zeker raad bij Accent Vloeren! Bij hardnekkig vuil kan je een steentapijt schrobben met een neutraal reinigingsproduct en daarna het vuile water opzuigen met een alleszuiger. Even naspoelen, droogzuigen, en je steentapijt ligt er terug als nieuw bij.

 

Steentapijt: een mooie vloer met weinig onderhoud

Zou je graag een prachtige vloer willen, maar heb je geen zin om deze dagelijks te moeten schoonmaken? Dan vormt een steentapijt van Accent Vloeren de ideale oplossing. Dankzij z'n warme en tijdloze uitstraling past deze vloer immers in elk type woning, en wat betreft het onderhoud vraagt steentapijt zeer weinig aandacht. Mocht je vragen hebben over het onderhoud van je steentapijt, dan staat Accent Vloeren (provincie Antwerpen) altijd voor je klaar!

steentapijt onderhoud steentapijt steentapijt onderhoud steentapijt reinigen steentapijt Antwerpen
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142