grindvloer grindvloeren vloer Accent Vloeren

De voordelen van een grindvloer

Een steentapijt bestaat uit miljoenen kleine grindkorrels; vandaar dat deze vloer soms ook wel de benaming grindvloer krijgt. Zo'n grindvloer voelt enorm leuk aan, is verkrijgbaar in tal van verschillende kleurtjes en zorgt voor een naadloze finish. Maar dit zijn niet de enige voordelen die een grindvloer te bieden heeft. Lees dus snel verder en ontdek wat een grindvloer van Accent Vloeren (Grobbendonk) nog allemaal in zijn mars heeft!

 

Een grindvloer is een plezier voor het hele gezin

Zie je het niet zitten om je vloer uren te moeten schrobben en boenen? Dan is een grindvloer zeker iets voor jou. Eens per week stofzuigen of dweilen (afhankelijk van de afwerking van de grindvloer) zal immers al volstaan om je vloer spik en span te houden. Bovendien is een grindvloer antislip, wat zeker een voordeel is voor oudere mensen of voor gezinnen met kleine kinderen. Voorts heeft een grindvloer een geluidsdempend effect, voelt hij warm aan én is hij geschikt voor vloerverwarming. Warme voeten gegarandeerd voor het hele gezin dus!

 

Niet langer last van allergieën dankzij een grindvloer

Een ander voordeel van een grindvloer is dat deze perfect geschikt is voor mensen die te kampen hebben met een stofallergie. Wanneer de grindvloer een open structuur heeft zullen stofdeeltjes namelijk heel makkelijk worden vastgehouden in de poriën van de vloer. Dit betekent dat het stof niet zomaar zal opvliegen bij het minste zuchtje. Een bijkomend voordeel van een grindvloer met open structuur is bovendien dat het stof evenmin zichtbaar is, net omdat het zich in de poriën hecht. Ben je benieuwd of een grindvloer ook past in jouw woning? Geef ons dan gerust een seintje voor meer info!

 

Ontdek de grindvloeren van Accent Vloeren

Een vloer die weinig onderhoud vraagt, die warm aanvoelt, die anti-allergisch is,... Klinkt als een droom, niet? Het hoeft echter niet bij een droom te blijven, want een grindvloer van Accent Vloeren maakt al deze dromen werkelijkheid! Bovendien bieden wij steentapijt aan zeer gunstige prijzen, zodat onze grindvloeren geschikt zijn voor elk budget. Aarzel dus niet om ons een mailtje te sturen of telefonisch contact op te nemen, of om een bezoek te brengen aan onze toonzaal.

grindvloer grindvloeren vloer Accent Vloeren vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142