vloerverwarming vloer vloerverwarming steentapijt vloeren vloerverwarming

Accent vloeren met vloerverwarming

Wanneer de temperaturen 's winters flink naar beneden gaan is er niets leukers dan lekker warm ingeduffeld binnen te zitten. Toch lukt het niet altijd even goed om op te warmen, denk bijvoorbeeld maar aan je voeten die soms meer lijken weg te hebben van ijspegeltjes. In dat geval is vloerverwarming de ideale oplossing! Veel mensen zijn echter bang dat hun vloer niet te combineren is met vloerverwarming. Daarom vertelt Accent Vloeren je graag wat meer over dit type verwarming en over het combineren van vloerverwarming met gietvloeren, steentapijt of troffelvloeren.

 

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming lijkt een typische uitvinding te zijn van deze moderne tijd, maar da's niet helemaal correct. Zo werkten de Romeinen al met een soort van vloerverwarming waarbij warme lucht door holle ruimten onder de vloer werd verspreid. Onze hedendaagse vloerverwarming werd gebaseerd op dit innovatieve systeem, zij het in een iets moderner jasje. Vandaag de dag bestaat vloerverwarming namelijk uit een buizenstelsel in of op de dekvloer, dat ofwel met warm water ofwel elektrisch een ruimte kan verwarmen. Vloerverwarming is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties en kan gecombineerd worden met verschillende soorten vloeren.

 

Jouw vloer in combinatie met vloerverwarming

Gietvloeren op basis van epoxy of PU, steentapijt en troffelvloeren: je vindt ze allemaal bij Accent Vloeren, en allemaal zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming. Is je oude vloer bijvoorbeeld voorzien van vloerverwarming en wil je deze graag vernieuwen met een Accent vloer, dan kan je vloerverwarming perfect blijven functioneren. Ook bij nieuwbouw kan je onze vloeren combineren met vloerverwarming, op voorwaarde dat de vloerverwarming al gebrand heeft alvorens de vloer geplaatst wordt. Op die manier heeft de ondervloer al kunnen werken onder invloed van de warmte en zal je nieuwe vloer niet scheuren of barsten.

 

Nooit meer koude voeten dankzij vloerverwarming

Dankzij vloerverwarming zal je nooit nog last hebben van koude voeten. Bovendien is het perfect mogelijk om gietvloeren, steentapijt of troffelvloeren te combineren met dit type verwarming. Ga je dus een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning renoveren en wil je graag kunnen genieten van vloerverwarming, vraag dan zeker om de mogelijkheden bij Accent Vloeren! Wij helpen je maar al te graag bij het vinden van jouw ideale gietvloer, steentapijt of troffelvloer.

vloerverwarming vloer vloerverwarming steentapijt vloeren vloerverwarming gietvloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142