gietvloeren epoxyvloeren vloeren Accent Vloeren

Gietvloeren voor een strakke, egale look

Geschikt voor diverse projecten, aangenaam om op te lopen, volledig naadloos en met een strakke look... Het zijn nog maar enkele van de kenmerken van onze gietvloeren. Dit type vloer heeft immers heel wat voordelen te bieden, waardoor ze enorm populair zijn voor zowel nieuwbouw als renovaties. Bovendien biedt Accent Vloeren uit Grobbendonk twee verschillende soorten gietvloeren aan, met name epoxyvloeren en PU gietvloeren.

Verschillende soorten gietvloeren

Bij Accent Vloeren vind je een ruim aanbod aan kunststof gietvloeren, die gemaakt zijn op basis van polyurethaanhars of op basis van epoxyhars. Het grootste verschil tussen deze twee is dat PU gietvloeren veel zachter zijn dan epoxyvloeren. In particuliere woningen kies je dan ook best een PU vloer, terwijl epoxyvloeren ideaal zijn voor bijvoorbeeld garages of werkplaatsen. Denk er wel aan dat gietvloeren niet hetzelfde zijn als betonvloeren. In tegenstelling tot gietvloeren zijn betonvloeren immers niet naadloos en zijn ze veel gevoeliger voor krassen en scheuren. Meer informatie over de verschillen tussen beton- en gietvloeren kan je vinden op deze pagina.

Bij Accent Vloeren vind je een ruim aanbod aan kunststof gietvloeren, die gemaakt zijn op basis van polyurethaanhars of op basis van epoxyhars.

De voor- en nadelen van gietvloeren

Geen enkele vloer is perfect, en ook gietvloeren hebben hun voor- en nadelen. Zo wordt het afgeraden om te kiezen voor doe-het-zelf gietvloeren aangezien het plaatsen van een gietvloer een erg delicate zaak is. Voorts is geen enkele gietvloer 100% bestand tegen krassen. Accent Vloeren plaatst echter enkel gietvloeren met een matte afwerking, waarop krassen en andere foutjes minder snel zichtbaar zijn. Wat betreft de voordelen zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in vele RAL- en NCS-kleuren, zijn ze geschikt voor vloerverwarming, zijn ze erg sterk en slijtvast en zijn ze bestand tegen diverse chemicaliën.

Bovendien is Accent Vloeren een erkend en gecertificeerd plaatser van gietvloeren.

Erkend plaatser van gietvloeren in Antwerpen

Uiteraard is het onmogelijk om onze gietvloeren helemaal te beschrijven in één tekst. Bekijk daarom ook zeker de specifieke pagina's over o.a. onze epoxyvloeren, PU gietvloeren en de voor- en nadelen van gietvloeren. Of wil je onze vloeren liever met eigen ogen bekijken? Dan ben je altijd van harte welkom in onze toonzaal te Grobbendonk. Bovendien is Accent Vloeren een erkend en gecertificeerd plaatser van gietvloeren. Ben je dus op zoek naar de ideale gietvloer, dan zijn wij je vertrouwen meer dan waard!

gietvloeren epoxyvloeren vloeren Accent Vloeren pu gietvloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142