Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Gietvloeren voor een strakke, egale look

Geschikt voor diverse projecten, aangenaam om op te lopen, volledig naadloos en met een strakke look... Het zijn nog maar enkele van de kenmerken van onze gietvloeren. Dit type vloer heeft immers heel wat voordelen te bieden, waardoor ze enorm populair zijn voor zowel nieuwbouw als renovaties. Bovendien biedt Accent Vloeren uit Grobbendonk twee verschillende soorten gietvloeren aan, met name epoxyvloeren en PU gietvloeren.

Verschillende soorten gietvloeren

Bij Accent Vloeren vind je een ruim aanbod aan kunststof gietvloeren, die gemaakt zijn op basis van polyurethaanhars of op basis van epoxyhars. Het grootste verschil tussen deze twee is dat PU gietvloeren veel zachter zijn dan epoxyvloeren.

In particuliere woningen kies je dan ook best een PU vloer, terwijl epoxyvloeren ideaal zijn voor bijvoorbeeld garages of werkplaatsen. Denk er wel aan dat gietvloeren niet hetzelfde zijn als betonvloeren. In tegenstelling tot gietvloeren zijn betonvloeren immers niet naadloos en zijn ze veel gevoeliger voor krassen en scheuren. Meer informatie over de verschillen tussen beton- en gietvloeren kan je vinden op deze pagina.
 
In particuliere woningen kies je dan ook best een PU vloer, terwijl epoxyvloeren ideaal zijn voor bijvoorbeeld garages of werkplaatsen. Denk er wel aan dat gietvloeren niet hetzelfde zijn als betonvloeren.

De voor- en nadelen van gietvloeren

Geen enkele vloer is perfect, en ook gietvloeren hebben hun voor- en nadelen. Zo wordt het afgeraden om te kiezen voor doe-het-zelf gietvloeren aangezien het plaatsen van een gietvloer een erg delicate zaak is. Voorts is geen enkele gietvloer 100% bestand tegen krassen. Accent Vloeren plaatst echter enkel gietvloeren met een matte afwerking, waarop krassen en andere foutjes minder snel zichtbaar zijn. Wat betreft de voordelen zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in vele RAL- en NCS-kleuren, zijn ze geschikt voor vloerverwarming, zijn ze erg sterk en slijtvast en zijn ze bestand tegen diverse chemicaliën.

Erkend plaatser van gietvloeren in Antwerpen

Uiteraard is het onmogelijk om onze gietvloeren helemaal te beschrijven in één tekst. Bekijk daarom ook zeker de specifieke pagina's over o.a. onze epoxyvloeren, PU gietvloeren en de voor- en nadelen van gietvloeren. Of wil je onze vloeren liever met eigen ogen bekijken? Dan ben je altijd van harte welkom in onze toonzaal te Grobbendonk. Bovendien is Accent Vloeren een erkend en gecertificeerd plaatser van gietvloeren. Ben je dus op zoek naar de ideale gietvloer, dan zijn wij je vertrouwen meer dan waard!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
gietvloeren epoxyvloeren Accent Vloeren vloeren
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk epoxyvloeren gietvloeren vloeren epoxyvloeren

epoxyvloeren vloeren Accent Vloeren gietvloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be