Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Een ruim aanbod aan moderne vloeren

Moderne vloeren hebben heel wat meer in hun mars dan gewoon de functie van vloerbedekking. Bij Accent Vloeren in Grobbendonk vind je bijvoorbeeld een ruim aanbod aan diverse moderne vloeren, die je volledig kan aanpassen aan jouw behoeften en aan jouw interieur. Bovendien zijn onze vloeren stuk voor stuk erg comfortabel en zijn ze eveneens een plezier om te onderhouden. Lees snel verder en ontdek de moderne vloeren van Accent Vloeren.

Moderne vloeren in allerlei kleuren en materialen

Ons ruime assortiment moderne vloeren omvat verschillende naadloze vloeren, die van jouw interieur een harmonieus geheel zullen maken. Zo kan je bij Accent Vloeren terecht voor steentapijt (ook wel grindvloer genoemd), gietvloeren en troffelvloeren. Bovendien vind je hier voor ieder interieur een vloer in de juiste kleur. Al deze moderne vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in een waaier van kleuren en kleurencombinaties. Bij steentapijt kan je er zelfs voor kiezen om logo's, afbeeldingen, initialen,... in de vloer te verwerken. Op die manier krijg je een persoonlijk design dat jouw interieur helemaal af maakt!

Jarenlang woonplezier met onze moderne vloeren

De moderne vloeren van Accent Vloeren (Antwerpen) zijn dus verkrijgbaar in tal van kleuren en materialen. Maar moderne vloeren moeten ook nog aan andere eisen voldoen. Ons leven wordt bijvoordbeeld alsmaar drukker en de weinige vrije tijd die ons rest spenderen we liever niét aan het schrobben van onze vloer. Daarom zijn de moderne vloeren van Accent stuk voor stuk erg makkelijk te onderhouden doordat zij geen voegen hebben waarin vuil zich kan ophopen. Daarenboven zijn ze slijtvast, kind- en diervriendelijk, en kan je ze perfect combineren met vloerverwarming.

De moderne vloeren van Accent Vloeren

Of je nu op zoek bent naar moderne vloeren voor je keuken, je badkamer, het toilet, de slaapkamer,... Bij Accent Vloeren vind je gegarandeerd de vloer van je dromen! Ons assortiment bevat immers steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren in diverse kleurtjes en kleurencombinaties, die perfect te integreren zijn in elk interieur. Om deze moderne vloeren met eigen ogen te bekijken ben je altijd van harte welkom in onze toonzaal te Grobbendonk. Bovendien staat ons team hier steevast voor je klaar om een antwoord te geven op al je vragen!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
moderne vloeren vloeren steentapijt vloer
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk vloeren moderne vloeren vloer vloeren

vloeren vloer steentapijt moderne vloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be