moderne vloeren vloeren vloer steentapijt

Een ruim aanbod aan moderne vloeren

Moderne vloeren hebben heel wat meer in hun mars dan gewoon de functie van vloerbedekking. Bij Accent Vloeren in Grobbendonk vind je bijvoorbeeld een ruim aanbod aan diverse moderne vloeren, die je volledig kan aanpassen aan jouw behoeften en aan jouw interieur. Bovendien zijn onze vloeren stuk voor stuk erg comfortabel en zijn ze eveneens een plezier om te onderhouden. Lees snel verder en ontdek de moderne vloeren van Accent Vloeren.

 

Moderne vloeren in allerlei kleuren en materialen

Ons ruime assortiment moderne vloeren omvat verschillende naadloze vloeren, die van jouw interieur een harmonieus geheel zullen maken. Zo kan je bij Accent Vloeren terecht voor steentapijt (ook wel grindvloer genoemd), gietvloeren en troffelvloeren. Bovendien vind je hier voor ieder interieur een vloer in de juiste kleur. Al deze moderne vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in een waaier van kleuren en kleurencombinaties. Bij steentapijt kan je er zelfs voor kiezen om logo's, afbeeldingen, initialen,... in de vloer te verwerken. Op die manier krijg je een persoonlijk design dat jouw interieur helemaal af maakt!

 

Jarenlang woonplezier met onze moderne vloeren

De moderne vloeren van Accent Vloeren (Antwerpen) zijn dus verkrijgbaar in tal van kleuren en materialen. Maar moderne vloeren moeten ook nog aan andere eisen voldoen. Ons leven wordt bijvoorbeeld alsmaar drukker en de weinige vrije tijd die ons rest spenderen we liever niét aan het schrobben van onze vloer. Daarom zijn de moderne vloeren van Accent stuk voor stuk erg makkelijk te onderhouden doordat zij geen voegen hebben waarin vuil zich kan ophopen. Daarenboven zijn ze slijtvast, kind- en diervriendelijk, en kan je ze perfect combineren met vloerverwarming.

 

De moderne vloeren van Accent Vloeren

Of je nu op zoek bent naar moderne vloeren voor je keuken, je badkamer, het toilet, de slaapkamer,... Bij Accent Vloeren vind je gegarandeerd de vloer van je dromen! Ons assortiment bevat immers steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren in diverse kleurtjes en kleurencombinaties, die perfect te integreren zijn in elk interieur. Om deze moderne vloeren met eigen ogen te bekijken ben je altijd van harte welkom in onze toonzaal te Grobbendonk. Bovendien staat ons team hier steevast voor je klaar om een antwoord te geven op al je vragen!

moderne vloeren vloeren vloer steentapijt gietvloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142