gietvloeren PU gietvloeren epoxyvloeren vloeren

Polyurethaan oftewel PU gietvloeren

Ben je op zoek naar een moderne, hedendaagse vloer? Dan is een gietvloer zeker iets voor jou! Door zijn naadloze karakter vormt een gietvloer immers een echte decoratieve meerwaarde voor je interieur. Bij Accent Vloeren vind je gietvloeren op basis van epoxy en op basis van PU (of polyurethaan). Voor verdere info over epoxyvloeren kan je terecht op deze pagina, en in onderstaande tekst ontdek je meer over onze PU gietvloeren.

PU gietvloeren, ideaal voor woningen

Terwijl epoxyvloeren vooral geschikt zijn voor o.a. garages en werkplaatsen, zijn PU gietvloeren als het ware de "comfort versie" van epoxyvloeren. PU gietvloeren zijn dan ook een ideale optie voor wie graag wil genieten van een naadloze vloer in zijn woning. In tegenstelling tot epoxyvloeren zijn PU gietvloeren immers veel zachter en soepeler, wat ervoor zorgt dat ze minder gevoelig zijn voor krassen en barsten. Bovendien zijn PU gietvloeren, net zoals epoxyvloeren, bestand tegen chemische stoffen en zijn ze kleurvast.

 

Het onderhoud van PU gietvloeren

Nog een belangrijk voordeel van PU gietvloeren is dat ze erg makkelijk te onderhouden zijn. Het gaat immers om een naadloze vloer die in één keer gegoten kan worden, waardoor er dus geen voegen zijn die vuil kunnen vasthouden. PU gietvloeren laten zich dan ook heel makkelijk stofzuigen of dweilen. Bij hardnekkig vuil raden we je aan om de PU gietvloer te schrobben met een neutraal reinigingsmiddel. Heb je verdere vragen over het onderhoud van PU gietvloeren? Accent Vloeren geeft je graag professioneel advies!

Ben je op zoek naar een moderne, hedendaagse vloer?

Bekijk de PU gietvloeren van Accent Vloeren met eigen ogen

In industriële gebouwen zijn gietvloeren al langer schering en inslag, maar ook in particuliere woningen wint deze naadloze vloer aan populariteit. Zou jij eveneens je woning willen voorzien van een gietvloer, ontdek dan de PU gietvloeren van Accent Vloeren (Antwerpen). Deze zijn ideaal voor woonkamers, slaapkamers, keukens, enzovoort. Kom zeker eens langs in onze toonzaal te Grobbendonk en bekijk onze PU gietvloeren met eigen ogen!

gietvloeren PU gietvloeren epoxyvloeren vloeren Accent Vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142