Accent Vloeren      Referenties      Meer weten?

Polyurethaan oftewel PU gietvloeren

Ben je op zoek naar een moderne, hedendaagse vloer? Dan is een gietvloer zeker iets voor jou! Door zijn naadloze karakter vormt een gietvloer immers een echte decoratieve meerwaarde voor je interieur. Bij Accent Vloeren vind je gietvloeren op basis van epoxy en op basis van PU (of polyurethaan). Voor verdere info over epoxyvloeren kan je terecht op deze pagina, en in onderstaande tekst ontdek je meer over onze PU gietvloeren.

PU gietvloeren, ideaal voor woningen

Terwijl epoxyvloeren vooral geschikt zijn voor o.a. garages en werkplaatsen, zijn PU gietvloeren als het ware de "comfort versie" van epoxyvloeren.

PU gietvloeren zijn dan ook een ideale optie voor wie graag wil genieten van een naadloze vloer in zijn woning. In tegenstelling tot epoxyvloeren zijn PU gietvloeren immers veel zachter en soepeler, wat ervoor zorgt dat ze minder gevoelig zijn voor krassen en barsten. Bovendien zijn PU gietvloeren, net zoals epoxyvloeren, bestand tegen chemische stoffen en zijn ze kleurvast.
 
Bovendien zijn PU gietvloeren, net zoals epoxyvloeren, bestand tegen chemische stoffen en zijn ze kleurvast.

Het onderhoud van PU gietvloeren

Nog een belangrijk voordeel van PU gietvloeren is dat ze erg makkelijk te onderhouden zijn. Het gaat immers om een naadloze vloer die in één keer gegoten kan worden, waardoor er dus geen voegen zijn die vuil kunnen vasthouden. PU gietvloeren laten zich dan ook heel makkelijk stofzuigen of dweilen. Bij hardnekkig vuil raden we je aan om de PU gietvloer te schrobben met een neutraal reinigingsmiddel. Heb je verdere vragen over het onderhoud van PU gietvloeren? Accent Vloeren geeft je graag professioneel advies!

Bekijk de PU gietvloeren van Accent Vloeren met eigen ogen

In industriële gebouwen zijn gietvloeren al langer schering en inslag, maar ook in particuliere woningen wint deze naadloze vloer aan populariteit. Zou jij eveneens je woning willen voorzien van een gietvloer, ontdek dan de PU gietvloeren van Accent Vloeren (Antwerpen). Deze zijn ideaal voor woonkamers, slaapkamers, keukens, enzovoort. Kom zeker eens langs in onze toonzaal te Grobbendonk en bekijk onze PU gietvloeren met eigen ogen!


  • Accent Vloeren levert fantastisch werk tegen een goede prijs. Tof om zo op vertrouwen te kunnen werken. Een echte aanrader als je niet voor verrassingen wil komen te staan en een mooie vloer verwacht.

    M. uit Herentals

  • Enkele jaren geleden kozen wij voor een PU gietvloer van Accent Vloeren in onze woonkamer. Vandaag ziet deze vloer er nog steeds schitterend uit en we zijn super tevreden over jullie service, bedankt!

    Familie Van Gompel uit Aarschot

  • Wij kozen voor steentapijt in de living omdat dit warm aanvoelt en gecombineerd kon worden met onze vloerverwarming, die er al lag. We zijn zeer tevreden over deze keuze en over de plaatsing door jullie team.

    F. uit Heist-op-den-Berg

Deel ons via:
gietvloeren PU gietvloeren vloeren epoxyvloeren
Open op zaterdag
van 09.00u tot 13.00u

Maandag tot vrijdag
op afspraak

Zondag gesloten
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk PU gietvloeren gietvloeren epoxyvloeren PU gietvloeren

PU gietvloeren epoxyvloeren vloeren gietvloerenContacteer ons:

T. 014 50 66 77        GSM. 0496 23 91 06        info@accentvloeren.be