steentapijt steentapijt badkamer steentapijt in badkamer vloer

Steentapijt in de badkamer

Door zijn warme uitstraling en onderhoudsarme karakter is steentapijt een echt plezier om in huis te hebben. Bovendien is steentapijt verkrijgbaar in een waaier aan kleuren, zodat je deze vloer volledig kan aanpassen aan jouw wensen en jouw interieur. Wie dat wil kan trouwens ook in de badkamer genieten van alle voordelen van steentapijt. Mits een aangepaste afwerking kan een grindvloer namelijk perfect worden toegepast in vochtige ruimtes. Hoe dit juist in zijn werk gaat? Accent Vloeren vertelt je er graag meer over.

 

Steentapijt met gesloten structuur: ideaal voor de badkamer

Het is perfect mogelijk om steentapijt in de badkamer te gebruiken, maar in vochtige ruimtes is het wel aangeraden om te kiezen voor steentapijt met een gesloten structuur. Dit houdt in dat de vloer gedicht wordt zodat vuil en vocht niet in de poriën kunnen dringen. Indien gewenst kan je steentapijt zelfs gebruiken in een inloopdouche en als bekleding van douchewanden. In dit geval gaat Accent Vloeren het steentapijt twee maal sealen, zodat waterinsijpeling geen kans heeft. Met steentapijt kunnen je kinderen dus naar hartelust de badkamer onderspetteren!

 

Een naadloze badkamervloer dankzij steentapijt

Hou je van een moderne en egale look, dan kan je er dus eveneens voor kiezen om de volledige vloer van je badkamer uit te voeren in steentapijt, inclusief de inloopdouche. Voorts kan steentapijt ook gebruikt worden als bekleding van de wanden, bijvoorbeeld langs de rand van het bad. Deze naadloze afwerking zal trouwens niet enkel een modern uitzicht creëren: ze zal er eveneens voor zorgen dat beschimmelde badkamervoegen volledig tot de verleden tijd behoren. Dankzij steentapijt kan je dus vaarwel zeggen tegen urenlang geschrob om die typische zwarte voegen weer schoon te krijgen!

 

Je badkamer inrichten met steentapijt van Accent Vloeren

Als vloer, voor de inloopdouche, tegen de wanden,... Met steentapijt in de badkamer kan je werkelijk alle kanten op. Let er wel op dat je kiest voor steentapijt met een gesloten structuur, welke voorkomt dat vuil en vocht in de poriën kunnen dringen. Wil jij je badkamer graag uitrusten met steentapijt? Dan geeft Accent Vloeren uit Grobbendonk je met plezier advies. Neem snel contact op met ons via e-mail of telefoon en ontdek de talrijke mogelijkheden van ons steentapijt!

steentapijt steentapijt badkamer steentapijt in badkamer vloer vloeren
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142