Terug

Welke badkamervloer kies je het best?

Bij een nieuwbouw of badkamerrenovatie hoort een hele zoektocht naar de ideale badkamervloer. Misschien ben je je oude tegels beu of zoek je voor je gloednieuwe badkamer een onderhoudsvriendelijke vloer die ook in je douche past. Vergeet die traditionele badkamervloeren zoals tegels, keramisch parket of waterbestendig laminaat. Bij Accent Vloeren vind je de beste badkamervloer die je je kunt inbeelden: troffelvloer, steentapijt of gietvloer. Aan jou de keuze!

Steentapijt: badkamervloer tot in de douche

Steentapijt met gesloten structuur is een echte topper onder de badkamervloeren. De extra toplaag maakt steentapijt waterdicht. Daardoor kun je deze badkamervloer helemaal doortrekken tot in je inloopdouche. Zelfs op de wanden! Steentapijt voelt van zichzelf lekker warm aan en is perfect te combineren met vloerverwarming. Bovendien is het een onderhoudsvriendelijke badkamervloer – een voordeel van onschatbare waarde.

Troffelvloer: een stijlvolle badkamervloer

Ook de troffelvloer past perfect in de badkamer, want die vergt weinig onderhoud. Deze mooie badkamervloer kan ook in je douche, maar helaas niet tegen de wanden. Kies daarvoor fijn steentapijt of PU-gietvloer – een prachtige combinatie. De troffelvloer is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleurencombinaties én afwerkingen. Voor een optimale uitstraling kun je deze naadloze badkamervloer laten afwerken met bijpassende plinten.

Gietvloer: naadloze badkamervloer

De gietvloer is dankzij zijn waterafstotende eigenschap ook een geschikte badkamervloer. Het vocht trekt er niet in en veroorzaakt dus ook geen schimmel. Bovendien is deze prachtige vloer volledig naadloos, waardoor vuiltjes niet in voegen of spleten blijven zitten. Een simpele dweilbeurt volstaat dus. De gietvloer is in tal van kleuren verkrijgbaar en past daardoor in elke badkamer. Wens je je douchewanden in een strakke PU-afwerking? Dan is zeker mogelijk. Een stijlvolle badkamervloer! 

Op zoek naar de ideale badkamervloer? Maak een afspraak met Accent Vloeren om de badkamervloer van je dromen te komen kiezen.

 

vloer badkamer gietvloer troffelvloer steentapijt
openingsuren toonzaal
Enkel op afspraak
uitgezonderd op zaterdag

Maandag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag: 18.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur en 13.00 uur
Contacteer ons
Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
BE 0880.940.142